Buasir trimester 3

ibu2 ada pernah kena buasir tak time pregnant, macam mana nak rawat? makan ubat pil atau ubat sapu ya? sy baru kena sakit sgt2 tp takda keluar darah cuma keluar ketulan daging saja.

2 Balas

Better pergi klinik and jumpa dr dulu. Saya pernah kena jugak before ni, dr suggest letak anucare ointment dekat bunga buasir tu, inshaAllah lama2 kecut and tk sakit. Selain tu, banyakkan minum air and makan buah buahan utk elak sembelit