Buasir trimester 3

ibu2 ada pernah kena buasir tak time pregnant, macam mana nak rawat? makan ubat pil atau ubat sapu ya? sy baru kena sakit sgt2 tp takda keluar darah cuma keluar ketulan daging saja.

2 Balas

I've been there before, sampai mnngis, sbb kne kerja and kne duduk bgun, so klau hemorrhoids masa pregnant ni, kne jumpa dr, xboleh mkn ubat sesuka hati, sbb ubat pil hemorrhoids ni mcm ganggu nutrient utk ke bayi, bokeh mkn but with dr recommendations.