demam campak?

ibu2 ada pengalaman ank mcm ny tak. ank sy 1tahun1bulan,mnggu lepas badan panas waktu mlm, 4 mlm. ruam area mulut, doktor kata mngkin sbb panas. dmam da elok, seminggu lpastu naik bintik dekat kaki n tngan. dmam campak ke ny? perlu pergi klinik lagi?

demam campak?
2 Balas

anak sy pernah alami demam campak..sy mandikan die dgn air kelapa biarkan kering kemudian bilas dgn air bersih..supaya dapat kurangkan rasa gatal Pd kulit juga dpt kurangkan ruam juga tompok hitam selepas demam campak sembuh... 4 org anak sy guna petua yg sama.. Alhamdulillah berkesan..moga perkongsian sy dpt membantu sis.. semoga dipermudahkan urusan sis..

ruam pns dlm bdn mungkin baru nak keluar.. klu demam campak, dia berair.. semoga d permudahkan 😊