Hi ibu, beg hospital

Ibu yang berpengalaman atau yang pernah bersalin di htar boleh bantu saya? Ada apaapa keperluan lagi yang saya perlu tambah atau tak perlu bawa? Saya bawa satu beg ke hospital dan totebag untuk buku, ic, powerbank dll, satu lagi tinggal dalam kereta takut urgent. Biskut + air saya belum beli hehe. Towel, tisu kering, toiletries baby perlu ke untuk bawa? Atau ada benda saya terlepas pandang? Tisu basah cukup ke ya? Terima kasih banyak 🌹❤️

Hi ibu, beg hospital
12 Balas

tuala. toiletries..

2y ago

Saya beli shampoo body + hair je. Tak beli bedak baby semua tu. Tu kalau kata perlu bawa baru nak gi beli 🤣 Kalau tak perlu, alhamdulillah kira lengkap dah lah kan? Terima kasih

Boleh try nie