GDM ON ONSULIN

Ibu yang ada gdm on insulin,boleh share pengalaman dengan saya...stress la BSP hari2 tinggi..semua bacaan merah

2 Balas

sy pn guna insulin jgk.. sblm ni bsp tinggi sikit, lps jumpa pakar pemakanan, dia akn bg jadual cara makan yg betul utk ibu hamil yg guna insulin. Alhmdulillah, bacaan bsp sy 4.7 dan 5.3 je lps ikut cara pakar pemakanan 🙂

makan suku separuh , makan dlam kuantiti yang sikit tapi kerap , minum air masak banyak . lebihkan sayuran2 .insyaallah bsp okay