50 Peratus Ibu Muda Gagal Menyusu Badan Selepas Bersalin, Doktor Kongsi Tips Untuk Mengatasinya!

Ibu muda menyusui bayi bukan mudah, lebih-lebih lagi jika ia adalah pengalaman kali pertama. Hampir 50 peratus gagal dan memilih susu formula. Jom baca tips dari Doktor untuk mengatasi masalah ini!

4 Balas

aku dulu ramai yang toxic cakap baby lapar dan dorang cakap susu tak meriah sedihnya anak 1st teringin nak menyusu badan tapi akhirnya kalah dengan mulut orang .. sekarang dah pregnant anak 2nd kali ni memang nekad nak bagi susu badan semua tu aku banyak belajar kat app ni .. huhuu banyak juga ilmu yang aku dapat ..

👍🏻💕

👍🏻

👍