Air kelapa

Hi ibu mommy semua, nk Tanya saya dh 29 week 4 hari.. Bole ke minum air kelapa? Saya dri mula pregnant mmg tak minum langsung air kelapa, baru hari ni rasa nak sgt minum.. Rasanya dh bole ke saya start minum air kelapa.? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

28 Balas

ikut pd bdan sma sis,ada ja awal2 kehamilan xblh mnum...mcm sy penah keguguran dlu msa mnum air kelapa,so bila hamil lg mmg jga sehabis baik...prut 7bulan bru mnum..