Nescafe

Ibu menyusu boleh tak minum nescafe? & ada tak cara nak banyakkan air susu? Sy kesian dekat baby bila susu tak cukup n baby terus tidur, sy tak sanggup tengok.

3 Balas

Elakkn dahulu nescafe kalau susu belum byk. Minum air sexukupnya.. 12gelas sehari.. Mkn sayur2 dan buah2.. Sayur hijau bagus.. Buat sup..

4y ago

Dah jumpa doc laktasi utk minta nasihat? Kalau susu mmg kurang, doc akan cadangkan susu formula..

Mommy Pam ke direct? Btw nescafe sy minum hari2, susu byk. Ada yg lain efek dia..ikut bdn.

Mnum susu badam dan kurma