fever

ibu mengandong bile demam bole ambil paracetamol or actifast ke?

1 Balas

panadol boleh.. actifast tu x sure la sbb do x sama. ms sy pregnant minggu ke 36, sy demam n flu.. sy cuma makan panadol n ubat flu yg kk kasi.. dan disarankan makan jika perlu je.

5y ago

i see.. demam time preggy mmg merisaukan dn sgt2 penat. huhuhu.. dan kalau batuk better g kk sbb masa sy kene rawat tu, Dr ckap batuk ni tkut kasi tekanan pd kandungan. maybe that time sy dah 36 weeks.. apa2pun, get well soon mommy💪