Koyakan bersalin

Hi ibu ii. Saya bersalin normal pada 14/3/24. tpi ibu ii prnh tk yg terkoyak sampai keatas mcm saya ni? Contoh gbr kt bawah. Bagi lah pengalaman sikit mcm mna nak jaga jahitan tu mommy ii. Saya tanya sbb saya tkut tngok jahitan sendiri rasa tk selesa pulak bila nak begerak. #bantusharing #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

Koyakan bersalin
23 Balas

sakit mmg sakit...tapi WAJIB cuci... normal Ada koyakan BG yg bersalin normal... yg beza koyakan besor or kecik je... rajinkn cuci n letak ubat ye dik. semoga cepat sembuh