Persediaan

Hello ibu ibu. Boleh share senarai barangan untuk persediaan saya bersalin dan anak pertama saya? Nak masuk 6 bulan. tapi saya masih buntu dalam persediaan. Saya ibu yang bekerja jadi saya berpkir untuk persediaan yang awal khuatir tiada masa untuk membeli atau tidak larat berjalan. ?Terima kasih ya ibu ibu ??

8 Balas

Saya bju newborn tak beli byk . Hnya ad beberapa helai je . Byk beli size 3 month keats sbb nanti bby cpt membesar . Dan sya start beli brg bby masa 5 bulan mengandung beli awai2 sbb bila perut dh membesar nk berjln pon tak lalu 😅😅

5y ago

Ohh klau sya bju suka beli ftf kat manjaku . Mcm2 brand ad . Mahal murah @ kekdg jln2 kedai bby nmpk comei beli 😅😅