Persediaan

Hello ibu ibu. Boleh share senarai barangan untuk persediaan saya bersalin dan anak pertama saya? Nak masuk 6 bulan. tapi saya masih buntu dalam persediaan. Saya ibu yang bekerja jadi saya berpkir untuk persediaan yang awal khuatir tiada masa untuk membeli atau tidak larat berjalan. ?Terima kasih ya ibu ibu ??

8 Balas

😊😊😊..nak pesan ja baju baby beli size [email protected] bby cepat besar...

5y ago

wahh kita samaa. boleh la share barangan dibeli. makluma saya masih baru 🀭🀭🀭