Baby girl or boy

Hi ibu ibu yang berpengalaman. Nak tanya, yang ini confirm ke baby girl. Scan gender masa 16w6d. Siapa yang ada pengalaman, please jawab ya. Saya first mom🥺🥰

Baby girl or boy
5 Balas

sy scan 32w dh 8bulan bru betul2 cnform yg bby boy rupanya 😅 lebih baik tggu scan yg dh msuk 32w utk cnform lagi ..klau msih 25minggu dlam 7bulan tu tak pasti lagi sbb dh jd kat sy ..tak jelas sngat n nmpk grl tp msuk 32w bru jelas sngat2 smpai tunjuk pistol 😂