Baby girl or boy

Hi ibu ibu yang berpengalaman. Nak tanya, yang ini confirm ke baby girl. Scan gender masa 16w6d. Siapa yang ada pengalaman, please jawab ya. Saya first mom🥺🥰

Baby girl or boy
5 Balas

sy scan 32w dh 8bulan bru betul2 cnform yg bby boy rupanya 😅 lebih baik tggu scan yg dh msuk 32w utk cnform lagi ..klau msih 25minggu dlam 7bulan tu tak pasti lagi sbb dh jd kat sy ..tak jelas sngat n nmpk grl tp msuk 32w bru jelas sngat2 smpai tunjuk pistol 😂

Klau DH 7 bln blh la scan tpi xleh cya sgt..MCM sy dlu scan first girl pgi kkm scan boy ..last2 btl2 boy..nsib sy bli satu je bju clour pink 🤭

x berani ckp .. ank sy girl doc scan leper .. tu pn nmpk dr tepi .. sy scan waktu 30w .. heheh tak rajin scan sgt

2y ago

Alhamdulillah selamat dah .. dah 2 tahun pn .. mmg kluar girl .. sbb dr dlm perut lagi firasat keibuan saya mmg rasa anak girl ehek .. Alhamdulillah mmg kluar girl .. tahun ni pn dah nak jadi kakak dah dia ehehehe

InshaaAllah tiga line=girl. I pun bby girl ☺️

Eeya. Girl. Nampak bentuk bun gitu 😆