Biji kecil belakang kepala.

Hi assalamualaikum. Anak sy 9 bulan. Sy tak boleh tidur sbb terfikirkan anak. Anak sy ada mcm biji kecil pd belakang kepala bahagian bawah. Kiri dan kanan. Mil kata mcm biji angin. Normal ke? Siapa ada pengalaman? Sy susah hati. Bahaya ke? ##firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Normal..ank no 1 sy ada dl..pernah tanya doc dia cuma suruh monitor je biji tu membesar x..mcm ank sy x membesar pon n now dah 4 tahun takde dah biji tu..blh tnya doc kt kk bila check up..insyaAllah tade pape tu.

Anak saya pun sama. Dr pgl kelenjar. Dr suruh monitor makin besar dan nanah x. Setiap kali chekup dr akan chek.