susu

ibu ibu semua minum susu apa ye spanjang mengandung ? sy baru 20w tp xtahu nk minum susu apa

62 Balas

My wife bantai semua jenis susu..susu kambing..susu dutchlady pelbagai perisa..hahahahahha

awl2 minum enfamama, dh msuk 4 bulan ni lebih suka dutch lady ( +an protien) sgt sedap😍

Sy minum farm fresh sedap.. Dr xsuggest minum susu tepung tkut kandungan gula tinggi

Dutch lady fresh milk dan susu kmbg r-rayyan kurma delima + mocha kurma olive..😊

Susu apa pun tak kisah sis. Saya minum susu everyday je. Bagus utk sel darah merah

Susu fresh milk gooday ngan farm fresh (ready to drink)

hi goat sis,nanti bila dah ada baby susu badan banyak

farm fresh ,hl , ductlady anmum . cmpur2 hahaha .

Minum dutch lady je. Mcm2 perisa. Hahahaha

anmum plain, i minum since 4weeks pregnant.