Susu ibu mengandung

Hi, mommies2 ....korang minum susu ibu mengandung brand ape ye? Sy mnum sxmilxc cepat naik berat laaa. Tlg bgi suggestion, sy nk tukar susu la..naik berat banyak pon merisaukan ye....#bantujawab #firstmom

8 Balas

tak perlu minum pun sis. Dr tak sarankan sebenarnya minum susu mengandung sbb boleh buat baby besar. jaga makan secara natural lagi bagus. if u really need calcium boleh pergi farmasi utk ambik yg pil one. that's better.

Dokter pakar pemakanan sy soh minom susu skim sbb sy ad gdm.. Bile minom susu tu bacaan tk tinggi lagi.. Tade gdm pon boleh jek minom susu tu kurang kan rase cepat lapa.. Membuang pon ok

Saya minum susu ORICELL INO-MOM PREMIUM. Cukup nutrients untuk diri sendiri and baby. Lagi2 saya jenis susah nak makan sayur.

minum susu kambing wildan tu . saya minum tu . elok untuk ibu hamil . berpantang

sy minum calla milk..beli online je..alhmdllh bgus..HB pun cantik..

Saya minum susu kotak full cream

2w ago

@Shaima', saya minum full cream atas saranan gynae sebab saya ada GDM. Kandungan gula antara dua susu ni, low fat lagi tinggi gula. Tapi terpulang pada awak. Boleh baca nutritions fact pada setiap produk untuk kepastian

sy minum susu farm fresh

anlene kotak tu je