Batuk Berkahak

Ibu ibu semua ada x petua utk hilangkan batuk berkahak..ank setahun 6 bulan.. Da pg klinik tp masih batuk.. Da seminggu mcm ni

1 Balas

Anak saya kalau batuk² bagi ubat jgk yg klinik bagi.. time² mandi tu saya mandikan dgn air suam ade vicks. Jadi wap tu ade bau vicks yg boleh cairkan kahak. Kalau baby batuk pun urut leher dia supaya kahak tu jadi lembut. Itu saya buat dgn anak sendiri.. Harap membantu sis..