Berat Si Kecil Ketika Lahir

Hi ibu-ibu sayang ? Ingat lagi tak berat si kecil anda semasa lahir? Admin punya berat masa lahir dulu 3.2kg ? Ada yang sama ke dengan bayi comel ibu-ibu hehe Jom kongsi dengan kami dan pengguna berat si kecil di ruangan komen! Nak kongsi gambar pun okay!

Berat Si Kecil Ketika Lahir
1256 Balas

Anak 1 : 3.0kg (L) Anak 2 : 3.4kg (P) Anak 3 : 3.3kg (L) Anak 4 : 3.3kg (L) Alhamdulillah semua normal. Sekarang tgh tgu hri utk kelahiran yg ke 5.