Susah Jaga Solat

Hi ibu ibu.. saya ada masalah sepanjang preggy ni malas jaga solat.. macam satu kesukaran bila saya nak solat.. kekadang bila nak solat jadi sengaja melengah lengahkan.. dulu tak macam ni.. semakin nak dekat bersalin makin susah.. dan trimester ketiga ni jadi horny dekat suami..Tak boleh nak control.. #firstbaby

13 Balas

sis solat duduk in sha Allah ase nk solat jew..sme la gn sy mse ngndung asyik nk bkepit gn suami jew..hehe

saya ingat saya je yang berperang dengan perasaan tu..Allah kdg sampai ngs tau..knp laa mls sgt nak solat😭😭

2y ago

sama dgn saya jugak sis, Allahu 😭😭

Sy pun sama sis, risau betul dgn perangai sendiri. Malas mandi sekali pakej 😖

2y ago

sama bab mandi. punya la malas ya rabbi 😌