Lampu bilik maalam

Ibu Ibu ketika baru melahirkan.. Time malam anak newborn tido tutup lampu or buka lampu? Bilik dalam keadaan cerah atau gelao waktu malam??? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

29 Balas

gelap, so nnt baby akan faham siang dan malam, ini saranan dari doktor. so mlm baby tahu dah gelap masa untuk tido. anak saya ikut mcm ni, maghrib je, mmg akan tido sepanjang malam sehingga ke pagi. bangun sekejap untuk minum susu je. alhamdulillah, sekarang dah setahun 6 bulan, tak pernah skip masa tido , kecuali tak sihat.

1y ago

Samaa🤗