Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?

Hello ibu-ibu kesayangan! Kehamilan anda macam mana sekarang? Semua OK? Haa, buat anda yang baru disahkan hami, tahniah ya! Jauh lagi perjalanan anda. Yang penting kekal waspada dan berhati-hati. Cer komen sikit anda kini di minggu kehamilan ke berapa?

Minggu Kehamilan: Anda Di Fasa Yang Mana?
135 Balas

sy 17 minggu 3 hri x sabar nk thu gent baby apa... . mngharap takut kecewa hahaha

4w ago

saya 19w sebelum ni dah ada sepasang. boy 4y girl 2y. tapi tetap excited untuk 3rd baby ni, sebab ibu dia tak sabar nak start beli barang baby. barang abam & kakak semua bagi orang.

11 minggu 3 hari 🫰 smoga sgala urusan d prmudhkn .. Aminn!! .. 💜

Saya pregnent 20weeks 6days,kerap migrain 🤯 mcmna nk hilangkan nk buat kerja pun susah

Saya dah 38 minggu 5 hari :) debarnya tapi excited. Ape2 pun semoga semuanya dipermudah

saya 6minggu 5hari semoga Allah permudahkan segala urusan ibu² . Aamiin . #ttc13tahun

24 weeks. 2 kali detailed scan oleh pakar O&G & MFM, 2 kali dia tunjuk dia boy. 😅

29weeks ! Second pregnancy. Penat dia tetap sama macam pregnant first 😂

15w💜 di harap d permudahkn semua urusan ya ibu2.. alahan msh tak hilang lg. 😢

assalamualaikum.hari ini sudah masuk 7 bulan. semoga baby ini chat2 selalu

35 minggu.. dah tak larat, rasa nak mintak cuti tanpa gaji dah ni.. 😔