Morning sickness

Ibu-ibu kat sini dah start morning sickness ke? Minggu ke berapa start ye? Saya pregnant week 5, rasa sihat walafiat takde mual langsung. Nervous pulak rasa 😅

18 Balas

sy 5w ok lgi , start msok 7w ni dah pning lalat loya🤣 tpi x muntah , prot kembung jee

Alhamdulillah bestnyaaa! Kita pun biasa biasa je morning sickness ☺️

saya start morning sickness week 6🤮🤮🤮 x larat rasa

Sya 6w4d pening2 sakit dada. Tekak tk selesa. Nak masak tapi geli🤣🤣

Sya 4mgu 4hari..sakit breast n rasa craim perut..normal ka?

2y ago

Ain awk pergi week ke 7 kot.sebab sya pun kena saran pi week k7 ckrg masi awal klu nak scan.

start mual2 & muntah . Perut bloating, angin start seawal 4w 😢😞

morning sickness selalunya start week 6 dan ke atas🙂

Hahahahha samaaa makan semua masih elok tkdk mual apa