buku pink

Ibu-ibu buka buku pink di KK semasa berapa week?

21 Balas

saya buat masa 14 week 😅 MIL ngn kakak ipar saya yg suruh pegi bile dh masuk 4/5 bulan prengnant.. tp sampai je klinik 🤦🏻‍♀️ haih habes kene bebel ngn nurse 😂 sbb lambat buat buku pink ..

Ikut kk jugak sis . Ade kk dia suruh bukak mase 6 mnggu , ade yg 8 mnggu . Saya dulu 8 mnggu baru nurse bagi bukak . Try call kk area sis ye 👍

4y ago

Mungkin juga. Dah pegi masa 8week, tapi bole buka masa 10week. Diberi tarikh utk buka buku.

ank 1st daa 5m lbh 😅 tk larat g klnk mabuk teruk.. syukur nurse tu memahami.. tp tu la lepas tu da busy kesana sini jumpa doc 😀

Hari tu sy datang around 5weeks. Nurse tu kata dtg semula bila dah 8weeks. Tunggu kandungan 2 bulan mcm tu..

Masa anak first 4 weeks da pergi buka buku pink. Tp doktor xcek pun. Minggu ke 8 baru doktor cek dan buat scan.

4y ago

Ok noted. Tq sis

Klau kat tempat saya 8 mggu da kne buka.. klau lmbat bsiap sedia kena bebel..lebih2 lagi ank ptama..

Sy g trs buat je..time tu pun xthu brpa week..scan tgok dh 8week

Ank pertama 18week sbb xtau pregnant, ank ke2 8week

xingt lah . tapi time tu dh lewat sikit . hahaha

12 mnggu kk shah alam