Sakit pinggang dan belakang badan

Hi ibu ibu, boleh ke kalau letak minyak angin kalau sakit di bahagian pinggang dan belakang badan?

7 Balas

Boleh. Saya tiap2 malam sapu minyak panas kat belakang badan sebab tak tahan sakit. Lepas tu suami tolong urutkan. Dekat perut je tak berani letak

sama laa. sakit pinggang kali ni betul² sakit . nk bngun, nk baring duduk semua sakit sgt . x mcm preg anak first dlu. 37w already.

boleh je..jgn letak kt bhgian perut je...letak sikit2 je..jgn sapu mcm nk mngurut..n😅

Boleh je sis, jngan mengurut je, sapu² dah Bgi hilangkn rsa skit

Banyakkan minum susu ye 😁

sapu minyak je.

boleh