Fibroid Ketika Hamil, Perlu Czer Atau Boleh Bersalin Normal?

Ibu hamil mana yang tak risau jika mengalami fibroid, kerana ia boleh membahayakan bayi dalam kandungan. Ini antara beberapa perkara yang perlu ibu hamil tahu...

3 Balas

nak share pengalaman je.. sy pun ad msalah ini.. 3 bulan sblom kawin detect fibroid , sy bleeding non stop selama 3 bulan tu la..peritt nya tuhan je yg tau, ujian bt sy sbb masa tu dah hampir sgt nak kawin..now dah kawin n pregnant first baby..cek up dekat kk n follow up pakar tp dah tak nampak fibroid tu.. not sure terlindung dgn baby atau mmg dah hilang sbb org cakap fibroid/cyst lagi aktif time pregnant sbb dia jenis ketulan darah yg menempel..sepanjang pregnant Alhamdulillah takde bleeding.. mudah mudahan sy bleh bersalin normal, Aamiin

👌🏻

👍