Ingin tau saja please jawab saya risau laa

Ibu hamil larang potong tulang ayam? Saya risau saya tersilap potong tulang ayam tiba saya fikir orang tua cakap jangan potong tulang ayam nanti baby dlm perut tangan ke kaki dan takde nanti . Mitos atau bukan ?? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #jangandibully

11 Balas

kalau buka kita potong sendiri ayam tu siapa lgi nak potong.. lain la kalau dah sedia kena potong d pasar. semua tu mitos la sis.. sepanjang saya hamil semua kerja dapur saya buat sendiri

Mengarut nya lahai... Sy hari2 masak, potong ayam ikan sayur bagai.... klu kita x buat, sapa lg yg nk buat,x makan nasi la jwbnye anak2 lain... Lain la klu buat naya binatang hidup

setahu saya binatang yang hidup ja kita jangan buat sendiri , macam ikan hidup ka kita siang diaa , itu laa yang orang tua tua cakap kat saya 😅

Aiyooo jgan percaya nanti jadi khurafat pulak. Org tua tua tu cakap mungkin nak kita ni lebih berhati hati je sbab dah berbadan dua.

Jangan percaya benda pepelik ni😅 yang penting mindset kita & berdoa kandungan sihat walafiat..

Kalau sis islam, please jgn percaya mcm ni. Kang jadi khurafat pulak

tak pnh plk sy dgr cmni. Itu semua kuasa Allah. Bnykkan berdoa ye.

Sis jangan fikir sangat. Benda tu takde kena mengena pun

Nonsense.......

nonsense