Keputihan Semasa Mengandung

Ibu hamil, ada yang ada masalah keputihan semasa mengandung tak? Warna bermula putih susu sehingga bertukar kuning kehijauan. Saya mengalami keputihan bermula 7bulan sehingga sekarang 9 bulan. Dah berjumpa dengan doktor dan keputusan daripada sampel yang diambil tiada masalah. Tetapi ubat daripada pihak hospital tak membantu.Ada yang berpengalaman sebegini. Ada apa-apa tips ? Terima kasih.

1 Balas

keputihan waktu preggy its normal.. tp klau jd sampai tukar warna gitu better jumpa doktor sbb bahaya utk janin.. sy pun ada jgk keputihan tp normal ja.. sis minum air masak bnyk.. mkn sayur² hijau dan buah buahan.. 😊