34 minggu

Ibu hamil 34 minggu boleh ke makn durian.. ? teringin sangt tapi tak berani.. Huhu

80 Balas

Sya mkan je, tpi dah mkan tu sya banyakkn minum air suam, Dan sya mkan 2,3 ulas

Saya makan je sis. . tapi xyah banyak. . yg penting dah lepas air liur. . 😁

tak tau jugak..tpi tdik bru je sy mkn durian tpi mkn 1 biji je tak bleh bnyak

boleh je nak mkn.. tapi paling bnyk 3 ulas je lar.. sbb takot panas.. ☺️

Saya baru tau pragnant pun mkn jgk durian tp skadar m,rasa 2,3 ulas ja...

boleh sis . paling byk pon 3 ulas jeee . jgn mkn byk² tau m kesian baby

sya mkn condol durian Ada 6 biji tapi tu last sya mkn lps tu tak Ada dah

boleh tp jgn banyak..sekadar nk merasa lepaskn rasa teringin tu boleh la

boleh je.. cuma jgn melebih😊 mkn asalkan terpenuhi apa yg d inginkan

makn je Sya pun 34minggu ari2 mkn tapi jgn la mkn Smpai sebiji sudah la