Sesi Ibu-Ibu Berkongsi Ilmu! #SesiIbu 🤰🏽🤰🏽

Hi Ibu dan Bakal Ibu Semua, Harini min nak ajak korang semua untuk jom beramai-ramai bantu ibu kita sorang ni! Ada sesiapa pernah ada pengalaman atau info seperti isu ini tak? Jom kita tolong ibu ni jom, kesian dia!😔

Sesi Ibu-Ibu Berkongsi Ilmu! #SesiIbu 🤰🏽🤰🏽
6 Balas

doa yg baik2 in shaa Allah yg baik2 shj akan berlaku..sy doakan mg Allah pmudah segala urusan puan di sana hingga selamat melahirkan..Allahuma aamiin..Ya Mujib..kuatkan smngt k..selebihnya kita serah dan tawakal pada Allah.. Bismillâhi tawakkaltu ‘alallâhi wa lâ haula wa lâ quwwata illâ billâhil ‘aliyyil ‘adhîm

Post reply imageGIF

inshaallah. semoga dipermudahkan sis. pastikan sis makan vitamin yg dr bagi ya supayababy berkembangan dgn sihat. sy pulak hari tu dr scan kepala baby besar 2 minggu dari patutnya. dr sarankan jaga diet, jgn makan makanan yg tinggi kolestrol. semoga baby sy pun sihat. aaamin

Saya pula Dr kata saiz perut baby kecil.. saya dah 38w tp saiz perut dalam 35w.. next week perlu scan semula tengok macam mana

Inn shaa allah saya doakan yg baik2 buat ibu2 smoga ad keajaiban semasa melahirkannye Aamin

Hai. Follow je apa yang doc cakap kalau scan lagi moga baby sihat takda apa.

doa baik2