Bersalin Normal selepas Czer

Ibu boleh kongsi tips ke untuk mudah bersalin normal selepas bersalin czer anak pertama. Saya risau sebab anak pertama baru setahun sebulan. Allah beri rezeki saya mengandung lagi. Usia kandungan masih baru dalam sebulan lebih. Terima kasih dahuluan ya bagi yang kongsi tips. Sangat memerlukan dan berharap sangat bersalin normal untuk anak kedua ni.

2 Balas

Kalau jarak yg sgt2 dekat xboleh rasanya...sbab risiko rahim pecah tu tinggi... ape2 pon kene rujuk doc mana yg sebaiknyaa....