Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake!

Hi Ibu Ayah! Jom masuk pertandingan Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake. 1 orang PEMENANG BERTUAH akan bawa pulang Twistshake Baby Bottle Bundle! Tips nak menang: * Hanya Perlu Tebus Ganjaran* Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/tebus-ganjaran-di-tap-menang/1547?lng=my

Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake!
66 Balas

DONE ✅ REDEEM HOPEFULLY WILL WIN THE PRIZE AS MY LO IS GOING SOLID NOW FINDING FOR A STRONG SUCTION UTENSILS FOR HIM HAS BEEN A CHALLENGE AS HE’S SUPER STRONG 1 PULL AND THE BOWL OR PLATE WILL BE GONE TO THE FLOOR 😅