Keluar lendir coklat 5w 4d

Hi ibu-2, normal ke kalau keluar lendir coklat + sakit pinggang & senggugut sikit? Doktor ada bagi ubat kuatkan rahim & acid folic tapi masih keluar jugak lendir coklat tu. Risau pula maaf sebab 1st time preggy. Dah 2 hari stress + overthinking 🥲 #pleasehelp #1stimemom

11 Balas

Macam saya awal pregnant dulu. Sampai 14w ada rasa senggugut tu. Then now alhamdulillah dah selamat bersalin. Fikir positif mommy, jangan fikir bukan bukan ya, tak elok untuk baby kat dalam