Keluar lendir coklat 5w 4d

Hi ibu-2, normal ke kalau keluar lendir coklat + sakit pinggang & senggugut sikit? Doktor ada bagi ubat kuatkan rahim & acid folic tapi masih keluar jugak lendir coklat tu. Risau pula maaf sebab 1st time preggy. Dah 2 hari stress + overthinking 🥲 #pleasehelp #1stimemom

11 Balas

doktor scan x nampak jantung baby,cuma nampak kosong dalam kantung..risau juga bila keluar pendarahan ni..takut jadi apa² pada baby..bila tahu pregnant suami melompat seronok,tp bila jd mcm ni jd kesian pula pd suami,dia betul² mengharap zuriat dia lahir