Bukan Gmbar Sbenar!

I tgok rata2 pnya image perut 7 bulan mcm dlm gmbr yg sya tnjokkn...tpi knp ek perot sya ngndung 7 bulan lbih, mcm kebwh sgt... Cm org2 yg dh 8,9 bulan....normal ke?

Bukan Gmbar Sbenar!
12 Balas

Normal lettew ikut kedudukan baby tu macam mana. Saya dari awal pregnant yg dah boleh nampak perut sampai 9 bulan perut memang ke bawah je. Sampai semua orang teka baby boy. Padahal scan perempuan n yang keluar pun mmg perempuan hehehe. Jangan risau pasal bentuk perut asalkan doctor cakap semua okay, okay dah tu 😊

jgn tgk orang lain sis.. lain org lain keadaan dia.. as long as doctor ckp awak n baby sht tu pun dah okay.. jgn rsau n pening okay..normal sbb mcm kawan saya jgk pun mcm tu jgk.. perut dia kebawah mcm jatuh nak bersalin dh tp dia steady je hehe

Sama la sis. Perot sy pon mcm kebwh. Bru 6bln lbih. Tgok org cntik je bulat perot 😅 hahaha xpela asl kan dh scan ank sihat2 jew.

Normal sis. Sy 7 bulan mcm 9 bulan. Bdn sy kecik . Perut besar. Baby pun besar. Besar yg normal.

Perut sy pon dr mggu 20 smpi la mggu 33 ttp mnonjol kebawah...tpi doc ckp normal...bby pon ok...

Sama laa... saya bru 6bulan tpi perot besar... saya rse dlam gmbar 2 kecik dri perot saya...

Tengok ketinggian jg.. Klau pendek besar la.. Klau tinggi x nmpak sgt

Lain orang lain perutnya. Asalkan baby dekat perut normal lagi tu😆

Normal je sis,lain org lain bentuk perut..janji baby sihat..

Sama, perut saya dh kebawh gak. Bru 7bulan @30w2d