Siapa kat sini pregnant dan masih bekerja?

I tengah minggu ke 9. kadang penat tak larat, pening lepastu rasa mual . pegi kerja naik train jalan kaki semua . ada yang sama mcm saya tk? atau korang banyak work from home?

13 Balas

saya sebelum ni berhenti kerja office sebab accident patah tulang belakang, lepastu tetibe preggy sekarang dah 28w saya buat kerja part time je kat mcd 8jam.. Alhamdulillah so far okay je

1y ago

btw husband tak bagi kerja since tulang belakang tak fully recovery sangat tapi sebab bosan duduk rumah so masukla fnb.. dalam 37w baru plan nak rest