Siapa kat sini pregnant dan masih bekerja?

I tengah minggu ke 9. kadang penat tak larat, pening lepastu rasa mual . pegi kerja naik train jalan kaki semua . ada yang sama mcm saya tk? atau korang banyak work from home?

13 Balas

sama sis, sy kdg terpaksa rest belah pagi dalam sejam dua sebelum start kerja. mual +badan cepat penat+angin n kadang muntah. kdg rasa mcm nk benti kejap lps bersalin baru masuk kerja balik😅 sy pi kerja drive tu pun kdg mabuk. takut gak drive dgn mualnya. Btw, saya pjj. family jauh nun disana. so apa2 sakit, kdg xlalu mkn, teringin itu ini semuanya majority kena hadap/cari sendiri. Sedih, kdg nangis. tp kena kuat huhu.. semoga sis pun kuat