share to me your first time tanda tanda hamil! i wanted to know?

i tak datang period lg bulan ni so mind share with me tanda tanda awal?

46 Balas

sye lps mkn nenas , 5 minit mcm tu terus rase pening2 and kembung perut . terus muntah.. mmg tak larat giler dh time tu .. lps je dri mkn nenas tu terus sye kene morning sickness , baru lah terfikir yg sye mengandung. check upt positive .. hehehe ... nasib baik baby tak jadi ape2 . skng dh lahir pun umur 9bulan hehehe