share to me your first time tanda tanda hamil! i wanted to know?

i tak datang period lg bulan ni so mind share with me tanda tanda awal?

46 Balas

Mcm saya pulak selalu buat diet IF ok jer.. tpi semggu sebelum due period tu perut asyik lapar jer.. X sampai pukul 11 pgi perut dh lapar gila2.. Lepas tu saya sakit perut memulas2 jer rasa.. Terdetik nk check upt tnghri tu.. Terkejut tngok naik double line.. Sbb selama ni diet pon mmg utk nk preggy kan.. Time tu saya baru jer dapat BMI normal & total lost berat bdan 20kg.. Petang tu jugak gi klinik & doc sahkan preggy dh 4w5d camtu.. Masa ni period baru lewat sehari je.. Esok tu suami demam panas & siap muntah2 lgi 😂

4y ago

Doc kira dari tarikh last period sis.. Masa saya scan kt kk pon sama ja kiraan dari last period dngn scan..