Ultrasound

I selalu rasa risau kalau tak scan lama. Normal ke mommies rasa nervous especially first and early second trimester. I tak nak scan terlalu frequent tapi rasa risau tu tak pergi. KK satu bulan satu kali jer 😅#ultrasound

11 Balas

Saya tk tahu la better scan dkt luar je sis, buat la 2w sekali . Saya haritu tk pssti kenapa saya smpai 5 kali sebulan kt kk scannya 3 kali je (masa awal kehamilan) tpi bgi saya lgi puas dkt luar sebab teknologi dorang lgi better scanning nya. Kk punya mcm kurang jelas anak tu . Nmpk bergerak2 tpi mcm tk nmpk sngt clear