Ultrasound

I selalu rasa risau kalau tak scan lama. Normal ke mommies rasa nervous especially first and early second trimester. I tak nak scan terlalu frequent tapi rasa risau tu tak pergi. KK satu bulan satu kali jer 😅#ultrasound

11 Balas

kk sy ni 3x je. masa scan utk tgok gender tu, bby x bg kerjasama & dr pun xde nk usaha sgt bg nmpk gender. last2 scan kat luar je, bby pun xbg kerjasama tp sonographer tu try2 do smthg la utk bg nmpk. gambar pun better dari kk. puas hati sikit tgok. hehe