Makan vitamin e dan fish oil 26 weeks ok ke?

I pregnant dah 26 weeks, and baru beli vit e dan fish oil utk makan.. and susu kambing karihome.. ok ke kalau makan semua tu? Sebab i pun ade consumeu ubat doctor bagi.. kalsium dan multivitamin kot i rasa warna pink..(dalam gamba yg i post)

Makan vitamin e dan fish oil 26 weeks ok ke?
8 Balas

Wahh susu kambing. Sedap tak yg karihome ni? Dah tanya doc boleh ke consume extra vit E? Beberapa doktor nasihatkan saya bahawa consume obimin, omega 3 dan calcium pun dah cukup memadai.

fish oil ok. tapi vit e tu x psti. saya agen shaklee. kalau shaklee, x boleh makan vit e waktu pregnant.

Fiah oil mmg doc suggest sy mkn dulu.. Dia kata ada dha utk perkembangan otak bayi.. Apa2 tanya doc dulu ya..

4y ago

Doktor klinik yg sy pegi plak blh tanya sy balik knp sy nk mkn fish oil during pregnant ni 😆

vit e boleh makan ke dlm pregnant? im not sure that... i rase x boleh.. correct me if i am wrong..

kalau dlm shaklee.. kami x dbenarkn bg vitamin E utk ibu mengandung

4y ago

adik ipar ejen shaklee.. dia ingat sy makan vitalea.. rupenye vit e.. lps tu dia suh stop..sy rasa sy makan smp week 8. tu laa mungkin bukan rezeki... tp terpikir² jugak.. sbb bace dlm internet vit e boleh menyebabkan keguguran...

kne tnye doktor la dlu sblum nk mkn semua ni

Refer doc dlu sblm ambil apa2 supplement

beli blackmore yg pregnant punya