how to enjoy mommy life...

Am i the only one who still struggle to put my little boy sleep even he going to be 5 month soon??? He dont want to sleep on my shoulder.. Even u hug him.. He will sleep if u give his pucifier or after he finish his milk.. Is it normal.. N he still cannot move one without his pucifier.. Really regret giving him pucifier.. Why so stressful?? How to enjoy every moment with him..?? Like what i see other mommy with their baby.. #iwantthebestforhim

48 Balas

anak saya dh masuk 5bulan, dah pandai tido tanpa puting. sebelum 5bulan memang payah nak lepas.. sikit sikit nak teriak sampai saya sekali teriak😅.. stress tu xtau nak kata dah.. huhu... alhamdulillah masuk usia 5bulan lebih.. lps cucuk 5bulan tu.. saya perasan.. dia kalau letih terus lena meniarap pun dia blh lena.. dia lena sendiri.. tak gaduh puting.. rasa lega la sikit.. rasanya sis kena sabar sementara dia nk besar.. anak saya elok dh 5bulan.. xmenyusu pun dia boleh lena dh lani.. rasa lega sikit la.. 😌😌 kalau tidak struggle jugak 😭😭😭