Hello mommies semua

i nak tanya jika kite takde alahan semasa first trimester. Adakah bile masuk second or third baru ade alahan? I nak tanya mommies kat sini, sebab risau pulak takut i tak boleh nak hadap nanti ? i jadi takut bile baca alahan masing2 kesian sangat.

4 Balas

Bestnyaa tkd alahan ??..

1y ago

Alhamdulillah Bersyurkur sangat takde, tapi lain pulak yang dtg sakit pinggul n short breath kalau jalan kat mall serupa mcm i tengah berjogging? tapi ape pon tetap bersyurkan hehe semoga allah permudahkan urusan sis ??