risau

I mengandung 11w 2d tapi i tak boleh makan langsung minum pun boleh i risau baby jadi ape2 makn sikit pun keluar balik i paksa makan pun tak boleh badan pun dah lemak sangat... ade ape2 tips tak tuk makan....

1 Balas

kita serupaaa.. mak selalu mbebel.. mkn mkn.. masalah nye x boleh.. ermm.. xtwu buat cmne da.. itu xnk ni xnk.. bkn saje tapi memang.. kadang nngis ssorang..

5y ago

Ye sis i pun macam tu..... risau sangat lah ape2 jadi kat baby i sis dah brp week...