i want baby.

hi, i lewat period 68 hari dan i dah 2 kali check upt n the results it's negative very disappointing about this. Ada tak kes yg check upt byk kali negative but after blood tests she's positively pregnant? Doc nak bg i ubat bg darah keluar tp i taknak sbb i rasa i nak amik blood tests. Moms please bagi i some advice n pendapat, i amat2 mnghargainya. ???

1 Balas

Hi. Yes I pnh baca ada kes mcm tu. Check UPT tak positif, check darah pregnant. I think dia blogger tp I tak ingat siapa.

5y ago

tq.. i tgh crik2 jgk ni mna2 blogger yg ad experience byk jgk kes.