3 days delayed w/ spotting(dark brown discharged))

I have regular 28 day's menstruation cycle but now I am 3 days delayed suddenly early this afternoon I noticed I have a little bit dark brown discharged .... what does it means..? is that a sign of pregnancy..? I'm hoping to get pregnant for almost 12 years after my miscarriage??? PLS help me ...

2 Replies

Di pa kasi yan sure po.. baka kasi mens lang din yang lumabas.. PT ka po after 1-2weeks if wala pa rin si buwanang dalaw..

4y ago

slamat p.o. sa comment pero sad ko ngaun para nga p.o. Kc mens to n hindi mkalavas humihlab ang puson ko paikot ung Kirot s balakang but still spot spot lang ung discharge k9

Mamsh. Nag PT ka na?