Tumpang duduk mean ..

I don’t really know what that means, if me tumpang rumah or sewa bilik i won’t simply used utility owner rmh . Cth : if owner suruh pakai washing machine or anything kt umh pun , doesn’t mean u kena pakai like everyday even your baju 3 helai pun u basuh .. 🙄 I sjnis yg mmg agak cerewet . Nak2 brg2 dlm rmh i smua dah lama yg dah berumur 10 tahun so kena jaga2 ckit .. basuh baju smpai tuan rumah nak basuh pun rasa bersalah nk sidai baju .. bila u da basuh bju hr2.. tuan rumah nk basuh bila ?? Nak sidai mana ?? Mentang2 tuan umh suruh u guna brg tp jgn la pakai ikut dan aje smua 🙄 Oh my god ...... bkn nak marah bkn cerewat i just nk org ikut my rules sahaja that all .. i x marah pun org nk stay umh i . But please behave yourself 😑😐

1 Balas

saya rasa the best way is to tell the person what you feel. sebab both of you are only assuming each other okay. tak semua orang fikir sama macam kita. nothing could help things get better other than expressing and explain. 😊