Hamilan awal

I dh 4week tapi bila check upt dpt negative pula knp ,tapi kan simptom pening muntah sakit tulang belakang laparan banyak , tolong jawapkan I please ?

1 Balas

dah delay period brp hri sis? simptom nk period pun sama mcm nk pergnant, sy dh strt skit2 breast, pening, mual, skit blkng, cramp2, selalu lapar dri 1 mnggu kmrin, delay period dh 5 hari. dlm app ni kalau pregnant dh msuk 4 weeks 6 day. bsok jdi 5 weeks tpi test upt negative, dan hr ni dh strt spotting mcm period biasa😕🥺😭