Scan nampak kantung je

I dah masuk 7 weeks tapi scan just nampak kantung je . Normal ke ? I risau la sebab ni first baby. I takut la kantung je ada tapi takda baby#firstbaby #pleasehelp

5 Balas

Hai sis, scan atas/bwh? Doktor kata normal x? Scan bwh sepatutnya lebih nmpk. Saya masa 6w4d dh nmpk baby & dgr heart beat scan atas & bwh sama nmpk dgn doktor pakar O & G. Tapi nanti repeat scan lagi kan sis? Saya doakan yg terbaik utk sis ye.